Van hozzáférése? | lépjen be
Váltás az akadálymentes honlapra2019. szeptember 21. | Ma Máté és Mirella napja van.

Eseményeink

05
03
2019

2019. március 28-án rendezzük meg nyílt napunkat.

Részletek a plakáton!

Letölthető dokumentum

Ovi-les 2019..pdf
23
02
2019

Izgalommal készültünk idén is a farsangra. Nagy örömünkre a sok ügyes anyuka közreműködésével kreatív jelmezeket láthattunk a Közösségek Házában megtartott óvodai farsangunkon. Évek óta a Szülők, hozzátartozók számára nyitott rendezvényként, szombat délelőtt tartjuk.

A gyermekek csoportonként mutatkoztak be, verssel, tánccal. Programunkat színesítette Tengeri Attila dob művész interaktív műsora.

A tombolasorsoláson minden család nyert.

Tartalmas, maradandó élményt nyújtó farsangi mulatságot töltöttünk együtt, melyet a gyermekek mosolygós, vidám arca igazolt.

14
12
2018

Advent a karácsony előtti 4 hét, a várakozás a készülődés időszaka. Az adventi koszorú négy gyertyája is ezt jelképezi. Minden csoport elkészítette adventi koszorúját, a kész koszorút körbe ülve gyújtottuk meg hetente a gyertyákat, a gyertyalángnál felidéztük a tanult énekeket, verseket.

Az adventi ünnepkört minden csoportban karácsonyi ünnepség zárta, majd átmentek a gyermekek a többi csoportba a karácsonyfában gyönyörködni, közösen ünnepelni, egymást megvendégelni, örömmel bontották ki a fa alatt talált ajándékokat.

03
04
2018

Együtt készültünk a gyermekekkel a húsvétra, amit már mindannyian nagyon vártak. Közös énekléssel, játékokkal és versekkel csalogattuk óvodánkba a húsvéti nyuszit, aki hamarosan meg is érkezett. 

23
03
2018

Óvodánkban nagy hangsúlyt fektetünk a környezeti nevelésre. 

Ezért a Víz Világnapjához kapcsolódóan nagycsoportosaink részt vehettek a Szilády Áron Gimnáziumban egy játékos, az ő korosztályuk számára érthető kísérletezésen, ahol sok érdekes tapasztalattal gazdagodtak.

Ezúton is köszönjük az élménydús programot!

23
03
2018

Március 22. a Víz Világnapja. Ennek alkalmából igyekszünk felhívni óvodásaink figyelmét a víz fontosságára, sokféle hasznosítási módjára és mindenekelőtt védelmére. 

Ezen a napon óvodáink nagycsoportosai Kiskunhalas főterén szavaltak közösen verset.

Erről egy cikket is olvashatnak a Halasmédia honlapján: http://www.halasmedia.hu/rovatok/kozelet/-kulonleges-szavalas-a-viz-vilagnapjan

21
02
2018

A gyerekek nagy lelkesedéssel készültek a farsangi ünnepre. Nagy örömükre sokan eljöttek a rendezvényünkre – ahol kis műsort adtak elő a gyerekek. A műsor folytatódott a Csiga-Duó együttessel, szórakoztatva tovább a közönséget.

21
12
2017

Az óvodában minden csoport családias légkörben verssel és énekkel köszöntötte egymást a szeretet ünnepén.

06
12
2017

Ellátogatott hozzánk a Mikulás Diák Önkormányzat támogatásával. Minden csoport szeretettel készült műsorral a Mikulásnak. Ezután következett a várva várt ajándékosztás.

18
10
2017

A középső és nagycsoportosok lelkesen készültek az Alma projekt hét keretén belül. Almakompótot, almáspitét készítettek, valamint elkészítettek egy almafát papírból, ragasztással – ezzel kifejezve a jelentős napot.

Hol vagyok? Ady Ovi / Eseményeink

Kiskunhalasi Napsugár Óvodák

6400 Kiskunhalas, Ady Endre utca 4
06-77/421-812
adyovoda @ freemail.hu