Van hozzáférése? | lépjen be
Váltás a normál honlapra2023. október 04. | Ma Ferenc napja van.

Rólunk

27
11
2017

,,Egy magocska jó helyre ültetve, megfelelően táplálva sudár fává terebélyesedhet, 

rossz körülmények közt pedig csenevész bokrocska marad.”

Szendi GáborKedves Szülők! 

Köszönjük, hogy érdeklődnek óvodánk iránt! Engedjék meg, hogy néhány szóban bemutassuk óvodánkat.

Két csoporttal működünk: kis-középső vegyes csoport, melyben a játékos ismeretszerzés mellett a magyar nyelv gyakorlása és a szocializációs képességek fejlesztése szerepel kiemelt feladatként, valamint a felzárkóztatási programok magas szintű megvalósítása. A nagycsoport emellett a hatékony iskolára való felkészítést célozza meg. Lényeges számunkra a családias, szeretetteljes óvodai légkör biztosítása, olyan harmonikus és egészséges környezet megteremtése, ahol minden gyermek jól érzi magát.

Csoportszobáink tágasak, világosak, esztétikusak, és a gyermekek igényeinek megfelelően vannak berendezve. Udvarunkon új, modern játékok találhatóak, mászókák, csúszdák, hinták, babaház, és egyéb játékeszközök szolgálják a gyermekek mozgásának fejlesztését.

Szakmai munkánk biztosítéka, hogy a gyermekek életkorához igazodó tárgyi feltételekkel és gyermekszerető, nyitott, jól képzett munkatársakkal rendelkezünk. Az óvónők munkáját szakképzett, kedves, odafigyelő dajkák segítik. Nevelőmunkánk során célunk, hogy örömteli tartalmas óvodáséletet biztosítsunk gyermekeinknek, és a családokkal együttműködve a gyermekekből a világra rácsodálkozni tudó, nyitott, érdeklődő, harmonikus személyiséget neveljünk. A szülőkkel partneri kapcsolatra törekszünk, tekintettel vagyunk a családban kialakult kulturális, világnézeti, etnikai hagyományokra.

Hol vagyok? Átlós Ovi / Rólunk

Kiskunhalasi Napsugár Óvodák

6400 Kiskunhalas, Ady Endre utca 4
06-77/421-812
adyovoda @ freemail.hu