Van hozzáférése? | lépjen be
Váltás az akadálymentes honlapra2023. június 01. | Ma Tünde napja van.

Köszöntő

18
02
2018

Tisztelt Látogatónk! 

Szeretettel köszöntök minden kedves látogatót a Kiskunhalasi Napsugár Óvodák honlapján!

Örülünk, hogy ránk találtál! Lépj be hozzánk és fedezd fel csodálatos óvodáinkat!

Barangoljunk közösen a vidám, sokszínű gyermekcsoportok között. Ha velem tartasz, ígérem egy izgalmas, érdekes világot fogsz megismerni. Betekinthetsz a mindennapi óvodai életünkbe, egy számunkra csodálatos gyermekvilágba.

Jó helyen jársz, itt minden rólunk szól. Tájékoztatunk minden fontos eseményről, ami óvodáinkban történik.  Bemutatjuk számodra óvodáinkat, az óvodai életünk eseményeit, ünnepeinket, rendezvényeinket, és nevelésünk alap dokumentumát a Napsugár Pedagógiai Programot. Fontos számunkra, hogy mindenről időben tudjál és közösen, együtt, nagy szeretetben neveljük a hozzánk járó gyermekeket. 

Büszkék vagyunk az óvodáinkra, amelyekben dolgozunk, sokat tettünk, teszünk azért, hogy minden szeglete és a nap minden perce olyan legyen, amelyben "jó gyereknek lenni". Büszkék vagyunk az itt folyó pedagógiai munkára, a kulturált környezetre, gyermekeinkre. Szívünk-lelkünk benne, mert ezt csak így lehet jól csinálni! Intézményként sokat teszünk azért is, hogy Önök, leendő óvodásaink szülei, napközben nyugodtan végezhessék munkájukat, amíg gyermekeiket biztos kezekben – a miénkben - tudhatják. Igyekszünk megismerni az elvárásaikat, és megtenni mindent ezek közül azokért, melyek valóban a gyermekek érdekeit szolgálják. Előfordul persze az is, hogy egyes szülői elvárásoknak nem tudunk, vagy nem akarunk megfelelni, például azért, mert ellenkezik nevelési elveinkkel. Ezért is javasoljuk minden szülőnek, hogy érdemes elolvasni, amit magunkról itt a honlapon meg tudunk mutatni, érdemes megismerni az értékrendünket, melyet a nevelési programban megfogalmaztunk, élni a nyílt napokon ajánlott látogatás lehetőségével, melyeken a gyakorlatban is meggyőződhetnek arról, mit, hogyan csinálunk. Remélem, hogy a honlap segítségével több információt és átfogóbb képet kaphatnak intézményünk életéről.

Óvodáink dolgozóinak fontos a szakmai elhivatottság, a magas színvonalú pedagógiai munka megvalósítása. Igyekszünk a legkorszerűbb játék eszközökkel felszerelni óvodáinkat, hiszen a játék a legfontosabb pedagógiai eszközünk! Ezen belül, ezen keresztül igyekszünk gyermekeink ismereteit bővíteni, az iskolára felkészíteni őket. Fontos, hogy a szabad játék keretein belül sok tapasztalatot, és helyes közösségi magatartást sajátítsanak el. 

Köszönjük azt a sok segítséget, amit a várostól, a szülőktől, támogatóktól kapunk. Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy óvodáinkban továbbra is magas színvonalon, családias, derűs környezetben neveljük a hozzánk járó kisgyermekeket.

 

Kellemes utat a barangoláshoz!


Tisztelettel: Ácsné Fehér Klára 

                  Intézményvezető

Kiskunhalasi Napsugár Óvodák

6400 Kiskunhalas, Ady Endre utca 4
06-77/421-812
adyovoda @ freemail.hu