Van hozzáférése? | lépjen be
Váltás az akadálymentes honlapra2019. március 23. | Ma Emőke napja van.

Eseményeink

06
03
2019

2019. március 28-án rendezzük meg nyílt napunkat.

Részletek a plakáton!

Letölthető dokumentum

Nyílt nap plakát 2019.pdf
09
02
2019

Hagyományainkhoz híven idén is megrendeztük farsangi bálunkat.

Rengeteg tánccal, dallal, verssel készültünk erre az alkalomra. A gyermekek gyönyörű jelmezekbe bújtak, amit meg is mutattak mindenkinek a színpadon. 

A felvonulás után Mini Manó Színház előadásán vehettek részt a gyerekek. Kíváncsian várták a Jancsi és Juliska, illetve a Vörös tó szörnyének történetét. A mesék után Mini Manó csillámtetoválást is készített, a gyerekek nagy örömére.

Tombola sorsolás során sok értékes ajándék talált gazdára.

Minden tőlünk telhetőt megtettünk a gyermekekkel és szüleikkel közösen, hogy elijesszük a telet. Reméljük, hamarosan beköszönt a tavasz.

05
02
2019

Hagyományainkhoz híven idén is megrendezzük farsangi bálunkat!

Mindenkit szeretettel várunk szombaton a Tiszti Klubban!

Részleteket a plakáton olvashatnak.

18
12
2018

Idén ismét ellátogatott óvodánkba a Lyra együttes. 


Karácsony alkalmából egy fergeteges hangulatú koncerttel segítettek még jobban ráhangolódni az ünnepre. A gyermekeknek nagyon tetszett a sok vidám dal és a tánc.

Köszönjük szépen idén is ezt a felejthetetlen élményt! 

13
12
2018

Ebben az évben a pillangó nagycsoportosok készültek betlehemes jatékkal karácsony alkalmából. 


A kis műsort a gyermekek szülei megtekinthették. A gyermekek nagyon ügyesen játszották el kis szerepeiket. Büszkék voltunk rájuk. 

Ezúton is minden kedves családnak békés, boldog ünnepeket kívánunk!

13
12
2018

Idén is ellátogattak óvodánkba az angyalok. Sok ajándékot hoztak a gyermekeknek, amikkel nagy örömmel kezdtek el jászani. Reméljük sok boldog percet fognak nekik okozni.

06
12
2018

A gyermekek legnagyobb örömére idén is ellátogatott óvodánkba a Mikulás.


Sokat készültünk érkezésére, verseket, dalokat tanultunk. Természetesen minden gyermek jól viselkedett idén, így sok finomság került a csomagokba. Az ünnepség fénypontja a közös tánc volt, amit mind a gyermekek, mind a Mikulàs nagyon élveztek. 

A gyermekek már most várják, hogy újra eljöjjön hozzájuk a Mikulás.

20
10
2018

Ellátogatott óvodánkba a Mini Manó Színház. A gyermekeknek nagyon tetszett a színvonalas, igényes mese. Lelkesen vettek részt a Fukar gazda és Csalafinta történetében.

14
10
2018

Ötödik alkalommal rendeztük meg óvodánkban a - már hagyománnyá vált - Ősz Kincsei projekthetet.


A gyermekek a hét folyamán kompótot készítettek, a csoportszobákat is feldíszítették az ősz kincseiből készült alkotásaikkal.  Ovisaink szüleikkel közösen készítettek igényes, kreatív alkotásokat őszi gyümölcsökből, termésekből, melyeketet a terményasztalunkon állítottunk ki. Mondókákkal, versekkel, dalos játékokkal színesítették a közös gyermek-szülő programot. A rendezvényen Tengeri Attila őszi műsorában vehettek részt interaktívan a gyermekek és a szülők is. 

A hét zárásaként ősz kerülő sétát tettünk közösen, majd a gyermekek és szüleik által készített sütemények elfogyasztásával fejeződött be a projekt, ahol nagy sikere volt az almás, körtés, szilvás kincseknek.

20
04
2018

A Föld Napjára (április 22.) készülődve idén is összefogtak a Szülők, gyermekek és az óvoda dolgozói. A sok kis szorgos gyermek örömmel ásta, lapátolta a lyukakat a virágoknak, ültették el őket, és locsolták meg mindegyiket alaposan. 

Ezúton is köszönjük a kedves Szülőknek a szép virágokat, amelyekkel hozzájárultak óvodánk szebbé tételéhez. 

Természetesen ezzel még nem ért véget a munkánk, hiszen folyamatosan, napi szinten figyeljük majd meg a virágokat, gyönyörködünk bennük, locsoljuk, gondozzuk őket a gyermekekkel közösen.

Hol vagyok? Szilády Ovi / Eseményeink

Kiskunhalasi Napsugár Óvodák

6400 Kiskunhalas, Ady Endre utca 4
06-77/421-812
adyovoda @ freemail.hu